Roskilde Kommune

Gennem årene har Roskilde Kommune gjort meget for Vor Frue, men efterhånden kan ingen huske det. Det som står tydeligt i de senere år er at kommunen har afviklet deres aktiviteter i Vor Frue:

 • Kamstrupvej 1
  Oprindeligt et plejehjem og mellem 1998 og 2013 var det genoptræningscenter. I 2013 flyttede centeret til Trekroner og tilbage stod tomme lokaler, som kommunen uden succes har forsøgt at fylde ud.

  Flygtninge var under overvejelse, hvilket mødte lokal modstand. Til gengæld fik Vor Frue ‘glæde’ af svært utilpassede mennesker i par år. Joy lovede det ville gå fint, men i disse år var Politiet ofte til stede i Vor Frue. Tak for dette kulturelle indslag Joy!
 • Vor Frue Skole
  Skolen åbnede i 19xx. I en årrække frem til 2018 havde skolen klasser fra 0. til og med 6. klasse.

  Omkring 2018 fandt Joy ud af at skolen, pga. for lavt antal elever, var for dyr. Derfor besluttede Roskilde kommunen at gøre skolen endnu dyrere pr. elev ved at reducere antallet af elever. Fra 2018 har skolen kun elever i klasserne 0. til og med 3. klasse.
 • Klub Nord i Vor Frue
  Uden en skole med et minimum af elever, forsvinder behovet for en klub og derfor har også disse lokaler stået ledige siden 2018.

Vor Frue SFO
Oprindeligt lå SFO på Vor Frue Hovedgade 69 inden SFO’en i 2019 blev slået sammen med Vor Frue Skole.

Kommunens regneark sagde at man kunne sælge ejendommen – det er fortsat ikke sket men kommunen arbejder helt sikkert på noget spændende i Trekroner og Svogerslev.

Varmeforsyning
På dette område er kommunen dejlig konkrete – der kommer ikke fjernvarme til Vor Frue.
Varmeforsyning – Roskilde Kommune